Η ΕΤΑΙΡΙΑ

    Η εταιρία ''HELIOCAL'' Τερζή Κων. Ευαγγελία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1987 με αντικείμενο δραστηριότητά της, την παραγωγή και εμπορία Ηλιακών Θερμοσιφώνων.  Από τον Αύγουστο του 2012 μεταβιβάστηκε στην Τερζή Κων. Ελένη και συνεχίζεται η λειτουργία της, ατενίζοντας με νέες προοπτικές το μέλλον.
    Παράλληλα με το αντικείμενο αυτό ασχολείται και με το αντικείμενο της εμπορίας προϊόντων όπως για παράδειγμα: μπόϊλερ λεβητοστασίου, δοχείων αδρανείας, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, μπόϊλερ για καλοριφέρ και διάφορα υδραυλικά είδη.
    Aπό το 1987 η εταιρία μας πειραματίζεται, επενδύει στην υψηλή τεχνολογία, και επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τα υλικά που χρησιμοποιεί.
    Σήμερα εφοδιασμένη με πολυετή κατασκευαστική εμπειρία, εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και αδιαμφισβήτητο κύρος είναι στην ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσει ότι διαθέτει τον πιο σύγχρονο, πιο αποδοτικό και πιο οικονομικό ηλιακό θερμοσίφωνα.
    Ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOCAL, δοκιμασμένος στις πιο σκληρές συνθήκες, κατασκευασμένος με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, παρέχει ζεστό νερό κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών και για πάρα πολλά χρόνια.
    Οι ηλιακούς θερμοσίφωνες HELIOCAL έχουν τοποθετηθεί τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τις χιλιάδες των αγοραστών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    Στην εταιρία μας δεν βασιζόμαστε σε απρόσωπες σχέσεις. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας. Η υποστήριξη των συνεργατών μας είναι κύριο μέλημα μας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου προσφέροντας πλήρη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας.
Με σεβασμό, ήθος και υπευθυνότητα δουλεύουμε για την ικανοποίηση  όσων μας προτιμούν.

 

Ζητούνται και νέοι αντιπρόσωποι.